Reprise

Tussentijds bijstemmen

In je coachtraject heb je nieuwe inzichten gekregen en vaardigheden geoefend. Je ziet dat de nieuwe aanpak werkt en vol energie voeg je dit toe aan je repertoire. Maar hoe vaak zie je niet dat het geleerde in de waan van de dag naar de achtergrond raakt? Voor je het weet, zit je weer in een oud patroon en vraag je je af hoe je daar toch weer in terecht gekomen bent. Het wordt tijd om tussentijds even bij te stemmen. Niemand vindt het gek dat je investeert in het onderhouden van je instrument. Maar jijzelf ben het meest kostbare instrument dat je hebt. Gun jezelf tijd voor onderhoud.

Meer informatie

Dit onderhoudsprogramma is opgebouwd in modules per kwartaal en kan naar behoefte verlengd worden. Per kwartaal bevat het: Een gesprek van een uur.

Ieder onderhoudsgesprek bevat de volgende onderdelen:

  • Terugblikken op de doelstelling
  • Zit je nog op koers
  • Is er bijstelling nodig
  • Eventueel bijstellen
  • Successen vieren
  • Afsluiting met een muzikale hulde aan jezelf
  • Maandelijks contactmoment per telefoon, mail of skype

Tarief: € 175,- exclusief BTW

Neem nu contact op om je aan te melden

Op toon blijven

Je hebt je coachtraject achter de rug en en je gaat aan de slag met nieuwe inzichten en vaardigheden. Maar het voelt nog niet helemaal vertrouwd. Het is net als een nieuwe snaar: het duurt even voordat hij op toon blijft. Tussentijds snel checken of de toonhoogte nog goed is, kost weinig tijd en het geeft vertrouwen.

Meer informatie

Dit onderhoudsprogramma is opgebouwd in modules per kwartaal en kan naar behoefte verlengd worden. Het geeft de mogelijkheid om wekelijks per telefoon, mail of skype te bespreken waar je in de praktijk tegenaan loopt en feedback te vragen op je aanpak.

Tarief: € 225,- exclusief BTW

Neem nu contact op om je aan te melden