Wat vinden klanten

Angeline heeft een rustgevende benadering bij haar coaching. Zij heeft een open houding die zorgt voor een prettige sfeer. Ik heb met Angeline een coaching traject van 6 sessie gehad en hier veel inzicht gekregen over mijzelf en waar bepaalde gevoelens of gedrag vandaan komen. Doordat ik mijzelf dit bewuster ben geworden kan ik ook voorkomen dat ik de valkuilen stap. Angeline gebruikt in haar sessies ook muziek en haar harp waarmee ze een aparte dimensie toegevoegd heeft.
Hoe krijg ik mijn naar alle kanten uitwaaierende gedachten geordend, zodat ze duidelijk, kort en bondig mijn mond uitkomen? Hoe kom ik tot de kern, hoe breng ik focus aan in mijn boodschap? Dat waren voor mij de belangrijkste vragen toen ik voor coaching bij Angeline terechtkwam. ‘Focus’ bleek het toverwoord. Door de sessies ben ik me meer bewust geworden van mijzelf. Angeline heeft me geholpen door mij een spiegel voor te houden. Daardoor ontdekte ik waarom ik bepaalde dingen deed zoals ik ze deed. Angeline legt geen woorden in de mond, suggereert niets. Met heel weinig woorden liet zij mij meer bewust worden. Ja, meer gefocust. Heel bijzonder is haar gebruik van muziek. Zij vroeg tijdens de eerste sessie of zij mij via haar harp mij mocht laten horen hoe ik bij haar ‘overkwam’. Dit was een heel bijzondere ervaring, omdat ik meteen mijzelf herkende ik haar harpspel. Hoe dat klinkt is niet uit te leggen, het is iets om zelf te ervaren.
Bij Angeline heb ik een persoonlijk coachingstraject gevolgd, waarbij zij ook haar muziek heeft gebruikt. Angeline luistert goed, denkt met je mee en stelt je op je gemak. Haar muziek voegt toe aan de sessies en werkt zelfs verdiepend. Dankzij het traject heb ik verschillende dingen een plekje kunnen geven. Ik zou ieder een traject bij Angeline aanraden!
Angeline sloot echt aan bij mijn waarden, normen en belevingswereld. Hier vanuit hebben we doelen gesteld en via verschillende coaching technieken hebben we hieraan gewerkt. Daarbij was er ruimte om aan te geven wat wel en niet bij mij aansloot. Het bijzondere is de invloed en input van harpmuziek: Angeline zet dat wat er gebeurt of wat je vertelt om in muziek en creëert zo een grotere bewustwording. Naast alles kan ze professioneel werken met een warme menselijke touche. Het heeft mij veel gebracht en ik ben blij Angeline te hebben ontmoet.
Angeline weet in haar coaching steeds te zoeken naar waar het begint. Da Capo (‘terug naar het begin’) Coaching is zo’n passende titel omdat het verwijst naar haar aanpak en naar waar de muziek bij mij begon. Door verwijtloos en als spiegel te confronteren en mijn uitspraken altijd weer om te buigen naar een vraag aan mij creëerde ze de ruimte om in mijzelf rond te kijken naar waar ik nu ben in mijn werk en hoe ik verder wil en kan.
Zeer fijne samenwerking gehad. Met haar levenservaring en mensenkennis is Angeline goed meedenkend, duidelijk en helder. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je tot de kern komt. Ze heeft mij enorm gemotiveerd om dingen positief te bekijken, waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn keuzes en de richting die ik op wilde gaan. Angeline straalt veel rust en vertrouwen uit waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde.
Angeline kan heel goed luisteren. Luisteren is voor haar geen instrument, maar vanuit haar oprechte belangstelling voor de mens gaat ze een dimensie dieper: ze leeft zich in! Door haar open houding nodigt ze uit tot contact, waardoor in korte tijd vertrouwen ontstaat. Zo heb ik dingen kunnen bespreken die ik niet zo snel met een andere coach zou bespreken. Zij legt in haar aanpak iets van zichzelf, waardoor er een wederkerigheid ontstaat. Door haar benadering en manier van waarnemen doet ze een appèl op zaken waar ik me eerder niet zo van bewust was en geeft ze een handvat waar ik in de praktijk iets mee kan.
Inspirerend en interessant om te beleven hoe je harp functioneel kan bijdragen om een gesprek te verdiepen.
Je gaf ruimte, luisterde, spiegelde en gaf mooie inzichtgevende opdrachten. Mooi hoe je jouw passie voor de harp in je sessies verwerkt. Het heeft me geholpen uit de gedachtestroom te komen, bewuster te zijn van de signalen die mijn lichaam geeft en te luisteren naar mijn gevoel. Mede dankzij jou heb ik veel meer focus.

Opdrachtgevers

  • Gemeente Rotterdam
  • Aafje Thuiszorg, Rotterdam
  • Stichting Vrouw en Kind Centrum De Spiegeling, Leiden
  • Balans in Welzijn